luni, 2 iulie 2012

Reteta zilei: Spanac cu oua de prepelita

Ce poti gati pe caldura asta? Rapid, gustos si hranitor, castigator iese SPANACUL! Eu prefer congelat si gata maruntint de la Dujardin la pungi de 450g. Reteta e super-simpla:
1/2 de ceapa tocata fin si calita 2 min in ulei de masline
Se adauga spanacul congelat si 1 cana de apa impreuna cu un morcov taiat cubulete mici sau rondele fine. Spre final pun 3 rosii pasate cu blenderul sau daca nu am rosii crude 1/2 dintr-o cutie de rosii in suc propriu fara pielita. Sare si cativa catei de usturoi taiati fin.

Azi le-am servit alaturi 3 ousoare de prepelita facute ochi in tigaie (pt copii mai mari de 1 an).

Pun si poza mai tarziu sa vada toata lumea ce amuzante sunt ouale de prepelita facute ochi ;)

Pofta buna!

2 comentarii: