luni, 9 martie 2009

Supa de pui - saptamana a 7-a

Azi introduc si carnita de pui. Am facut o supa cu un sfert de sfert (adica o bucatica mititica) de piept de pui. Am pus in ea un morcov, un pastarnac, un patrunjel, jumatate de ceapa, un cartof micut si o jumatate de dovlecel. Mirosea a supa veritabila cand era pe foc.

Astept sa se trezeasca juniorul si sa vedem daca papilele lui gustative nobile vor aproba sau nu....

3 comentarii:

  1. Ei, in curand ne vedem la o ceafa de porc :P. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nobilul meu print si-a dat verdictul: a strambat gratios din nas dupa lingurita cu nr. 3 si a refuzat politicos (a se citi plangacios) sa nu mai manance deloc.....mai incerc si maine poate il prind intr-o pasa mai buna. Voi aveti alta reteta pentru supa de pui?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm la noi toate retetele merg dupa principiul: ce mai are mami prin frigider. Se fierb si se amesteca si se mixeaza. Si pentru ca niciodata nu am tot ce-mi trebuie in frigider, apar combinatii diferite. Si nu se plictiseste de un anumit gust.

    RăspundețiȘtergere