joi, 12 februarie 2009

Pietre de hotar sau Zilele 15, 16 si 17

Uf...nu mai vreau sa scriu despre diversificare!!!!

Este foarte greu. Vlad vrea mai degraba sa se joace decat sa manance. Isi intinde mancarea peste tot, dar peste TOT inclusiv pe mine!

Fasolea verde clar nu ii place (am incercat si in ziua 15 si se stramba ca la balamuc)!
Ardeiul rosu (gen gogosar) il accepta dar am impresia ca il baloneaza (ragaie mai mult ca de obicei si se partaie big time)
Cartoful nu prea ii mai place!

Sunt un pic in pragul disperarii cu mancarea asta...daca ramanem pe supt la san pana merge la gradinita credeti ca e vreo problema?

OF...OF...OF!!!

4 comentarii:

  1. Asa am vrut sa fac si eu, sa-l tin pe tzitzi pana se insoara. Si nu m-a lasat dr pt ca nu luase in greutate.
    Trebuie sa ai rabdare. Mai tii minte cum ma lamentam si eu ca nu mananca Philip fructe? Ei bine, am reusit sa-l pacalesc si i le amestec cu putine cereale. Si acum mananca de sparge.
    Vorbeste cu dr. Poate ar trebui s-o iei de la capat ... cu morcov, patrunjel si pastarnac. Cat despre cum isi intinde mancarea peste tot ... don't tell me!

    RăspundețiȘtergere
  2. stai mama! disperi asa repede?

    totul cu rabdare, scoate de tot fasolea aia (pe mine nu m-a lasat dr. pana la aproape un an pe motiv de flatulenta) si baga juma de ceapa la fiert (nu o pasezi, insa)... Iar poti sa incerci sa ii pui un pic de rosie la fiert.

    Si nu stiu ce ti-a zis dr, dar poate e timpul sa bagi si doua fire de piept de pui... Si doi stropi de sare aruncati acolo, nu-i fac rau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia-o incet, lasa-l sa se joace, sa experimenteze, sa se imprieteneasca cu mancarea. Stiu ca e greu sa-l vezi cum se murdareste din cap pana in picioare...
    Nu-i place fasolea, nu-i mai da o perioada. Da-i ce-i place lui, nu e musai sa cunoasca toate gusturile in timp asa de scurt

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pt incurajari.

    Da, asa o sa fac! Nu ii mai dau fasole iar maine ii bag ceapa.

    RăspundețiȘtergere